×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Rogue med spelarproblem — ansöker om nödlösning för Pro League

1
Interna problem, kretsande kring en specifik spelare, har satt nordamerikanska Rogue i en tuff spelarsituation. Samtidigt närmar sig lagets deltagande i nedflyttningskvalet för ESL Pro League med stormsteg, något som fått laget att nå ut till WESA i hopp om att hitta en nödlösning.
Det är Dust2.us som rapporterar att Collin "wrath" McSweegan är på väg ut ur Rogue. Orsakerna ska, enligt sajten, vara flera men bland annat handla om kommunikationsproblem. Med beslutet uppenbarligen redan taget ställs laget nu inför en tuff situation då ett mycket viktigt ESL Pro League-kval väntar sedan de slutat på trettonde och näst sista plats i den amerikanska delen av ligan. Efter att ha fått höra att han eventuellt skulle sättas som avbytare ska ha McSweegan tagit beslutet att inte längre spela för laget.

I hopp om att finna en nödlösning i form av en övergång har Rogue nått ut till organisationen WESA, som reglerar liknande frågor för ESL Pro League. Dust2.us spekulerar vidare i att det mesta pekar mot ett avslag på lagets begäran. Detta eftersom laget fortfarande har en inhoppare, Michael "Uber" Stappels, och en coach, Garett "Grt" Bambrough, som båda kan anses vara lämpliga ersättare för McSweegan under kvalet.


Rogue ska redan ha testat potentiella ersättare
Dust2.us

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..