×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

USA

Liquid värvar steel från Immortals — stanislaw petad

1
Team Liquid plockar upp Lucas "steel" Lopes, som kommer att ersätta Peter "stanislaw" Jarguz i startfemman för laget. Den amerikanska organisationen och Immortals gick båda ut med nyheten under måndagskvällen.
Efter iBP Masters som spelades i helgen har Team Liquid valt att ersätta Peter "stanislaw" Jarguz med den brasilianska talangen Lucas "steel" Lopes. Till en början var tanken att Lopes endast skulle spela med laget under IEM Oakland, men det verkar nu som att platsen blir permanent efter att Liquid och Immortals kommit överens om en spelarflytt. Dock kommer Lopes inte få spela majorkvalet eftersom Immortals deltog i minorkvalet och reglerna säger att en spelare endast får deltaga med ett och samma lag under ett minor- eller majorkval.

Detta betyder alltså att Jarguz får lämna Liquid, anledningen tycks vara på grund av en dålig prestation under iBP Masters. Under sin tid med laget har han varit med och vunnit den amerikanska minorturneringen i Toronto, som gav dem en kvalplats till det kommande majorkvalet i januari. De lyckades även komma på en andraplats under ESG Mykonos och ESL One i New York.

Nyheten släpptes på organisationens webbsida under måndagskvällen
Liquid

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..