×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Kanada

Dignitas damlag åter fulltaligt — plockar upp milk

0
Dignitas damlag är återigen fulltaligt efter att Catherine "CAth" Leroux lämnat tidigare under veckan. Det är den 22-åriga amerikanskan Kiara "Milk" Makua som tar sista platsen i laget.
Den amerikanska damspelaren Kiara "milk" Makua har slutit upp med Team Dignitas Female. Det var under fredagskvällen som organisationen gick ut med nyheterna via sin webbsida att de hittat en ersättare för Catherine "CAth" Leroux.

Damlagets kapten Emmalee "EMUHLEET" Garrido berättade i nyheten att de är mycket glada över att ha plockat upp Makua då hon visat enormt engagemang och passion för att förbättra sig själv som spelare. Hon fortsätter även berätta att den nya spelaren ger laget en stark och fräsch start för att nå sina mål.

Organisationen gick ut med nyheten via sin webbsida
Dignitas

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..