×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Norden

Historiskt ögonblick i King of Nordic — damspelare i finalerna för första gången

3
Ikväll är det dags för den tredje omgången av den nionde säsongen i King of Nordic, där Sverige sitter på tronen. För första gången sedan turneringskonceptet startades är det en damspelare med i finalerna.
King of Nordic fortsätter med sitt turneringskoncept, i nio säsonger har turneringen spelats där Sverige vunnit totalt 41 gånger. I den tredje omgången av den nionde säsongen är det för första gången en damspelare med i finalerna. Spelaren i fråga är Anna "rewen" Martiny, som kommer att representera rewen og noobs och Danmark. Martiny sågs senast spela finalen i det svenska och danska WESG-kvalet till damturneringen, där de föll mot Dynasty fe.

Det hela drar igång 19:30 där vi först kommer att få se Finland möta Norge i kvartsfinalen. I semifinalen väntar just rewen og noobs, Danmark. Vinnaren i semifinalen kommer att ställas mot Sverige och Hue1 i finalen, där vi hittar Dylan "DH" Hamrini, Johan "Meddo" Lundborg, Kristian "KriLLe" Ekroth, Robin "robiin" Sjögren och Ali "Konshi" Abdulaziz.


King of Nordic S0903 kommer att spelas som följer:
Finland TMVG vs. Norge Botlancers
Danmark rewen og noobs vs. Norden TBD
Sverige Hue1 vs. Norden TBD

Deltagarlista, slutspelsträd och prisfördelning
Liquipedia

Artikelbild: facebook.com/rewencsgo

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..