×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

jayzaR tar steget ner från startfemman i Team5

2
Aleksandar “jayzaR” Zarkovic har idag avslöjat att han kommer ta steget ner från startfemman i Team5. Laget har på senare tid haft svårigheter att finna en vinst i ESEA trots att man tidigare besegrat Ninjas in Pyjamas i minorturneringen.
Tjugoåringen, som tidigare sågs i Polaris Gaming, har inte angett en anledning till hans beslut att trappa ner från truppen. Lagets tidigare prestationer i ESEA Premier, som resulterat i en förlorande spiral, kan troligtvis ha påverkat beslutet som bekräftades idag.

Vad som sker härnäst förblir okänt då Aleksandar "jayzaR" Zarkovic hittills inte tillkännagivit någon form av kommande flytt eller förändring. Svenskarna i Team5 har även tillgång till Alex "PALM1" Palm som är en registrerad spelare under Team5 på ESEA. Om laget kommer fortsätta att spela resterande del av ESEA Premier med Palm återstår att se.

Uppdatering:

10-11-2017 14:30
Enligt en artikel publicerad av HLTV.org står det klart att Alex "PALM1" Palm och Pontus "GAME" Perlborn övertar provpositioner i laget.

Lagsidan för Team5 på ESEA
ESEA

Zarkovic avslöjade beslutet på Twitter
Twitter

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..