×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

DreamHack

Lagen till stängda DreamHack Winter-kvalet offentliggjorda

1
DreamHack har idag annonserat ut vilka lag som mottagit en inbjudan till det stängda DreamHack Winter-kvalet. Bland lagen finner vi turkiska Space Soldiers som nyligen bokat en plats i majorkvalet.
Den berömda arrangören äntrar sitt egna event, DreamHack Winter 2017, än en gång med den årliga vinterturneringen som i år börjar den första december och sträcker sig två dagar framåt. Likt tidigare omgångar av den öppna upplagan står 100,000 amerikanska dollar, motsvarande ungefär 800,000 svenska kronor, på spel.

Åtta inbjudna lag tar emot åtta kvalificerade lag under det stängda kvalet där Nordamerika och Europa har endast en plats vardera. Två regioner ska under tiden skicka fram två vinnande lag till huvudturneringen som präglas av namn som Fnatic och Natus Vincere. Fram tills dess kvarstår nedanstående lag som en del av det stängda kvalet.


Spelschema och turneringsinformation (Europa)
Liquipedia

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..