×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Tricked gör spelarbyte — refrezh bänkad

2
Det danska laget Tricked Esports har gjort sitt första spelarbyte sedan organisationen plockade upp den tidigare Singularity-femman. Bytet tycks dock inte vara relaterat till lagets senaste resultat, utan för att justera deras roller.
gör sitt första spelarbyte sedan organisationen plockade upp den tidigare Singularity-femman. Det är Ismail "refrezh" Ali som får sätta sig på bänken för att göra plats för Simon "snedker" Snedker. Snedker sågs senast spela i Odense eSport, men kommer nu att finnas med i Trickeds startfemma.

I nyheten på organisationens webbsida berättar de att de fick upp ögonen för Snedker när han var en student på Højer Design Efterskole. Som student representerade den unga dansken skolans CS-lag i TV2 Syds mästerskap för internatskolor, som laget lyckades vinna. Tricked understryker dock att spelarbytet inte har något med lagets senaste resultat att göra, utan för att laget behöver justera rollerna för att bli mindre förutsägbara vilket tyvärr sätter Ali på bänken.

Tricked gick ut med nyheterna under söndagskvällen
Tricked.dk

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..