×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Copenhagen Games flyttar till Bella Center

1
Inför det kommande året har Copenhagen Games valt att förflytta sig från Øksnehallen. Det kommande evenemanget kommer hållas i Bella Center i Köpenhamn, Danmark, och väntas få plats med 1500 LAN:are.
Arrangörerna bakom Copenhagen Games har valt att flytta dess kommande evenemang, den 28-31 mars, till Bella Center i Köpenhamn, Danmark. I sju år har eventet tagit plats i Øksnehallen, men flyttas nu för att expandera. Bella Center väntas få plats med 1500 LAN:are och över 10 000 besökare. Enligt arrangörerna kommer de göra huvudscenen mycket större, och bättre, liksom utställningsarean.

Enligt arrangörerna väntas samtliga 1500 LAN-platser fyllas, vilket är en rejäl höjning jämfört med tidigare års som då låg på ungefär 1020 stycken. Även antalet besöksplatser ökar med ungefär 50%. Inför 2018 kommer Copenhagen Games fortsätta med turneringar så som Counter-Strike: Global Offensive för både damer och herrar, men också satsa på att expandera andra turneringar.

Mer information kring flytten
copenhagengames.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..