×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Avangar vinner den östeuropeiska minorturneringen efter seger mot QB.Fire

1
Den östeuropeiska minorturneringen har pågått för fullt under helgen och den har nu fått sin vinnare. Det blev det kazakiska laget Avangar som vann turneringen.
Ryska Quantum Bellator Fire spelade tidigare under söndagen konsolideringsfinal mot Team Spirit, en match som slutade i QB.Fires favör. I och med vinsten säkrade laget en plats i det kommande majorkvalet. Dessutom tog de plats i minorturneringens final där de gjorde Avangar sällskap.

Förlängning avgör

Finalen startade på QB.Fires kartval, Inferno, där Avangar lyckades säkra den första pistolrundan. Även fast ryssarna lyckades vinna kommande runda, genom att köpa allt de kunde, skulle det inte stoppa kazakerna som utan problem seglade upp till 9-1. Efter det hände något med QB.Fire som lyckades kämpa ikapp, ändå var det Avangar som till slut lyckades stänga kartan med siffrorna 16-14.

Matchen fortsatte sedan på Avangars kartval, Mirage, som skulle bli minst lika spännande som första kartan. QB.Fire lyckades jämna ut serien till 1-1, inte minst tack vare mycket fint spel av Savely "jmqa" Bragin som säkrade kartvinsten i runda 30. Sista kartan, Cache, skulle gå till övertid där Avangar gjorde processen mycket kort. Laget plockade de fyra rundorna som krävdes för att vinna kartan och titulera sig som östeuropeiska minorvinnare.
Avangar vs. Quantum Bellator Fire
Avangar: Qikert, KrizzeN, dimasick, Busterjkee, Jame
QB.Fire: Boombl4, Kvik, balblna, waterfaLLZ, jmqa

Både Avangar och QB.Fire klara för majorkvalet, slåss om biljetter till Boston
Liquipedia

Artikelbild: PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..