×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

G2 besegrar Astralis — säkrar tredjeplatsen i Sankt Petersburg

1
Det är finaldag i ryska Sankt Petersburg, där Epicenter avgörs. En dag som inleddes med bronsmatchen mellan Astralis och G2 Esports, och det kom att bli en riktigt jämn historia.
Den spännande bronsmatchen, som alltså gick mellan danska Astralis och franska G2 Esports, inleddes på Nuke. Det var G2 som stod för valet av karta, men det var Astralis som började bäst då det danska laget startade på den försvarande sidan. Astralis hade i halvtid skaffat sig en 10-5-ledning. Nuke är, som bekant, en tuff karta att anfalla på och avgörande kom att dröja ända till den sista ordinarie rundan då Astralis säkrade kartvinsten och därmed stal Nuke från G2.

På Astralis kartval, Mirage, utspelade sig ett liknande scenario - fast det med omvända roller. G2 började som försvarare och säkrade tio pinnar under den första halvan. Under den andra närmade sig Astralis sakteligen, men det var ändå G2 som slutligen kunde vinna kartan med 16-14.

Avgörande skulle alltså komma på Inferno, den karta som blev kvar efter att Astralis valt bort Cache i den sista rundan av kartvalsprocessen. Danskarna öppnade starkt och kunde, för andra gången i matchen, gå till halvtid med en 10-5-ledning. Sedan tog det tvärstopp. G2 visade prov på ett riktigt starkt anfall och tappade endast en runda till Astralis innan de hade avgjort matchen. G2 vann därmed bronsmatchen med 2-1 i kartor.

Bronsmatch


Turneringsfinal


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..