×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

IEM Katowice återvänder i mars — dubblar prispotten

1
ESL har offentliggjort nästa upplaga av IEM Katowice. 16 lag kommer att delta i den polska turneringen som spelas i mars 2018 och har en prispott på hela 4,1 miljoner kronor.
Den kommande upplagan av Intel Extreme Masters World Championship i Katowice, Polen, har fått sig ett rejält lyft. Prispotten har höjts från 250 000 dollar till 500 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 4,1 miljoner svenska kronor. Totalt 16 lag kommer under sex dagar kämpa om prispotten i Spodek Arena och slutspelsfasen är daterad till den 2-4 mars. ESL kommer offentliggöra formatet samt kvalprocessen vid ett senare skede.

IEM Katowice kommer räknas till Intel Grand Slam, vilket har en prispott på ungefär 8,2 miljoner kronor för de lag som deltar i turneringar arrangerade av ESL och Dreamhack. I skrivandets stund har bara SK Gaming, G2 Esports och Faze Clan lyckats samla Grand Slam-poäng.

Det officiella uttalandet från ESL
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..