×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Vexed Gaming plockar upp dipparn

1
Vexed Gaming har plockat upp ytterligare en svensk. Denna gång är det Dennis "dipparn" Muslijevic som blivit upplockad och gör Max "quix" Lindkvist sällskap i organisationens brittiska lag.
Den svenska spelaren Dennis "dipparn" Muslijevic har varit utanför radarn sedan i början av oktober, då han blev bänkad i Team Singularity för att göra plats åt Linus "b0bbzki" Lundqvist. Nu har Muslijevic skrivit på för Vexed Gaming, där han kommer att göra Max "quix" Lindqvist och tre britter sällskap.

"Under vår träning med dipparn har han visat utmärkt skicklighet och kunskap inom CS:GO", säger Vexeds Mark Weller i ett uttalande och fortsätter sedan med att beskriva svenskens goda kommunikationsförmåga. Laget spelar för tillfället i ESEA UK/IRE Premiership Divison 2 där de ligger på en fjärdeplats. Svensken gjorde sin debut under söndagen, där laget besegrade Afflicted.

Vexed Gaming UK

Kyle "vanity" Garthwaite
Storbritannien Oscar "ozzy" Scott
Storbritannien James "Lumji" Webb
Max "quix" Lindqvist
Dennis "dipparn" Muslijevic

Under fredagskvällen annonserade organisationen sin nya spelare
Vexed Gaming

Artikelbild: twitter.com/quixcsgo

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..