×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Immortals och ytterligare två lag gör upp om French Canadians minorplats

1
French Canadians tvingades under gårdagen ge upp sin minor-plats. Nu ställs Immortals, Misfits och Soar Gaming mot varandra i ett specialinsatt kval där ett lag avancerar.
Som följd av FRENCH CANADIANS avhopp från den amerikanska minorn har arrangörerna beslutat om att tre lag ska göra upp om dess plats. De tre lag som kommer spela i kvalet är Immortals, Misfits och SoaR Gaming som alla lämnade det primära kvalet i den avslutande rundan.

Den brasilianska femman var laget som föll mot French Canadians medan Misfits och Soar förlorade mot Luminosity Gaming respektive Rise Nation. De tre lagen får nu en ny chans där de ställs mot varandra i formatet bäst av tre kartor. Det lag som först vinner två matcher på rad kommer avancera till minorn. Immortals och Misfits börjar spela mot varandra 22:00 där vinnaren ställs mot Soar 00:30.

Sean "seang@res" Gares delade med sig av nyheterna via Twitter
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..