×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

En första titt på den nya Dust 2

1
Under natten till måndag annonserade Valve att Dust 2 var redo för återkomst. Nu är kartan släppt för beta-testning och här är några bilder från den nya versionen.
Den absolut mest klassiska kartan de_dust2 plockade i februari bort från kartrotationen för renovering och många diskussioner tog form kring vad som skulle ändras. Den detalj som verkade ligga närmast hjärtat för communtyn var att öppna upp himlen kring mörka för att möjliggöra mer kreativitet för rundor mot B.

Inga större förändringar, rent arkitektoniskt, har implenterats. Fokus på uppdateringen tycks istället ligga kring texturer och den nya Dust2 ser tämligen mer städad och fräsch ut. I samband med den nya designen har nya modeller för terroristerna kommit.


13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..