×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

HEN1: "Snart offentliggör vi spelarna"

1
Henrique "HEN1" Teles har offentliggjort att hans lag är färdigställt och han väntas presentera spelarna inom kort. Samtidigt ryktas Teles och hans bror, Lucas "LUCAS1" Teles, sluta upp med Vito "kNg" Giuseppe under Echo Fox fana som då erhåller en majorplats.
De bänkade tvillingbröderna, Henrique "HEN1" Teles och Lucas "LUCAS1" Teles, har offentliggjort via sociala medier att deras lag nu är färdigställt. Duon begärde förra månaden att bli flyttade till bänken, som följd av att Immortals sa upp Vito "kNgV" Giuseppes kontrakt. Bröderna väntas offentliggöra spelarna inom kort.

Via Reddit spekulerar fansen om att femman kommer spela under Echo Fox fana vilket skulle kosta den amerikanska organisationen en hel del då Immortals begär mycket för tvillingarna som mycket möjligt kan ta med sig en majorplats i bagaget. Duon får ta över Immortals legend-status för Eleague Major Boston om de väljer att spela tillsammans med Giuseppe, vilket de ryktas göra. Laget ryktas även plocka upp Lincoln "fnx" Lau, som suttit på Immortals avbytarbänk under en längre period.


Teles skriver via Facebook att de kommer offentliggöra spelarna inom kort.
Facebook (Portugisiska)
Via Reddit flödar spekulationerna.
Reddit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..