×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Fnatic samarbetar med Gamerz — ska ta fram nästa akademilag

1
I jakten på en ny akademifemma har Fnatic gått ihop med företaget bakom realityserien Gamerz, Gamingzone Entertainment. Deltagarna får nu chansen att bli en del av den världsberömda organisationen som Fnatic Academy.
Fnatic har gått samman med Gamingzone Entertainment, skaparna bakom världens första realityserie inom esport vid namn Gamerz. I ett uttalande från de nya partnerna har den världskända organisationen offentliggjort att de inte bara kommer bistå med erfarna gäster utan även kommer ge deltagarna chansen att bli en del av dess akademilag.

I samband med nyheterna offentliggjorde även Gamingzone att de, inför den kommande säsongen, öppnar upp för hela Europa. Seriens andra säsong väntas sändas i början av 2018 och ett flertal välkända ansikten, Fnatics nyckelspelare, kommer gästa huset för att dela med sig av sina erfarenheter inom scenen.


Gamerz offentliggjorde samarbetet.
Twitter
Ansök till den andra Gamerz-säsongen.
gamerz.global

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..