×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Dignitas plockar upp loWel och AcilioN — ersätter cromen och tenzki

1
Det står nu klart att Team Dignitas gör spelarförändringar i brist på resultat. Jorgen "cromen" Robertsen och Jesper "tenzki" Plougmann ersätts av Christian "loWel" Garcia Antoran och Asger "AcilioN" Larsen.
Christian "loWel" Garcia Antoran och Asger "AcilioN" Larsen blir en del av Dignitas startfemma. Duon ersätter en av norrmannen, Jorgen "cromen" Robertsen, samt danska Jesper "tenzki" Plougmann.

Garcia Antoran har tidigare spelat för lag som X6tence och Penta Sports, men var allra senast en del av Mousesports. Han spelade under Mouz fana i nästan ett år, men släppes från laget för att göra plats åt Miikka "suNny" Kemppi. Dignitas danska tillskott, Larsen, har tidigare spelat för bland andra SK Gaming och Tricked Esports. Femman han spelade tillsammans med i Tricked formade Undefined vilket är laget han lämnade i augusti för att stå utan kontrakt tills nu.



Hittills har laget inte briljerat, då de förlorat två öppna kval i rad.
Liquidpedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..