×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Hård uppförsbacke för NiP i nattens Eleague — Cloud9 säkrar slutspelsplats

2
Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds femma står inför en tuff kamp i jakten på Elague-slutspelet. Under nattens match förlorade de 6-16 mot Cloud9 och måste nu vinna två matcher i rad, mot Virtus.pro och Envyus, för att säkra en slutspelsplats.
Det gick inte riktigt som tänkt när Ninjas in Pyjamas äntrade sin Eleague-grupp under den gångna natten. Trots att William "draken" Sundin öppnade Mirage med en stark 4k i pistolrundan, gick svenskarnas ekonomi snart i botten. Cloud9 var snäppet vassare och via halvlek stod det 10-5 till amerikanarna. Under den kommande halvan lyckades NiP endast plocka en runda innan Jake "Stewie2K" Yip och grabbarna stängde kartan, 16-6.

Cloud9 vann sin kommande match mot Envy och säkrade därmed en slutspelsplats. Gruppens andra slutspelslag tas fram under kvällen då Envyus väntar in vinnaren av NiP och Virtus.pro. Detta betyder att svenskarna måste vinna två matcher på rad för att få följa med sina landsmän i Fnatic till slutspelsfasen.


Resultat, natten till lördag

Kvällens avgörande
Bara en grupp återstår efter denna helg
Liquidpedia

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..