×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hong Kong

Team Dignitas vinner Girl Gamer Esports Festival Invitational

2
Team Dignitas damlag tog hem vinsten i Hong Kong, under Girl Gamer Esports Festival Invitational, över tyska Team Expert i samband med att G2 Esports tog hem vinsten i Malmö.
I samband med att Dreamhack Masters Malmö 2017 plockades hem av G2 Esports korades även vinnaren av damturneringen Girl Gamer Esports Festival Invitational i Hong Kong. De fyra lagen som deltog i turneringen var Team Dignitas, Team Expert, Riot Gaming och Elixir Gaming.

Elixir föll tidigt under turneringens gång och det nordamerikanska damlaget i Dignitas tog det hela vägen till vinst. Amanda "rain" Smiths lag slog Team Expert, som tog sig till finalen över Riot Gaming, med 2-1 i turneringsfinalen och reste tillbaka till USA drygt 40 700 kronor rikare.


Slutplacering och prisfördelning

1. Team Dignitas Female — Cirka 40 700 kronor
2. Team expert fe — Cirka 30 500 kronor
3. Riot Gaming — Cirka 20 400 kronor
4. Elixir Gaming fe — Cirka 10 200 kronor

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..