×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Astralis besegrar Na`Vi i två raka kartor — andra danska laget till slutspel

1
Det blir mer dansk i helgens Dreamhack Masters Malmö-slutspel, det såg Astralis till då laget besegrade Natus Vincere med 2-0 i kartor.
I torsdagens andra vinnarmatch var det Natus Vincere som öppnade bäst. Laget gick snabbt upp till en 5-2-ledning, spelandes som det anfallande laget på Overpass. Ändå var det Astralis som gick till halvtid med en ledning på tre rundor. Därefter hade Na`Vi inget att sätta emot danskarna som säkrade kartsegern genom att vinna sju raka rundor efter sidbytet.

Även på Mirage fick vi se Natus Vincere öppna starkast, detta då laget vann fem raka rundor i öppningen av kartan. Astralis fick så småningom ordning på lagets anfallsspel och kunde, med besked, vända det tidigare underläget till en 9-6-ledning inför sidbytet. Natus Vincere fick visserligen till en snabb kvittering under inledningen av den andra halvan, men mycket mer än så mäktade inte det östeuropeiska laget med. Astralis kunde till slut vinna kartan med 16-10 och slår därmed följe med landsmännen i North till turneringens slutspel


Resultat, vinnarmatch 2

Vinnarmatch 3

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..