×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Grupperna och spelschema klart för Dreamhack Masters Malmö

1
Dreamhack släppte under onsdagen de efterlängtade grupperna och schemat som följer därav. NiP i tuffaste gruppen med bland annat Faze medan fnatic ställs mot dubbelt franskt i sin.
Dreamhack Masters Malmö är runt hörnet och med mindre än en vecka kvar har arrangörerna gått ut med grupperna och detaljerat spelschema. NiP placerades i vad som får ses som dödens grupp, tillsammans med Faze, mousesports och de regerande majormästarna Gambit. Fnatic får sällskap av Immortals, Envyus och G2 Esports i Grupp D.

Turneringen, som börjar den 30e Augusti, startar med många tuffa matcher där fnatic spelar sin inledningsmatch mot Immortals runt 16-tiden tätt följt av matchen mellan NiP och Faze som är schemalagd till 17:30. I de andra grupperna förväntas bra matcher i form av Navi mot Virtus.Pro och North mot Cloud9.


Dreamhack annonserar grupperna

Schema för Dreamhack Masters Malmö
dreamhack.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..