×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pyth klar som inhoppare för Godsent under DreamHack Atlanta

2
Svenska Godsent åker till veckans DreamHack-stopp i Altanta utan en av lagets ordinarie medlemmar, det meddelar organisationen via TwitLonger. Manfallet har fått en intressant lösning då Jacob "pyth" Mourujärvi hämtas in som tillfällig ersättare.
Det är 24-åringen Andreas "znajder" Lindberg som kommer att avstå från att delta i DreamHack Astro Open Atlanta i veckan. Lindberg är bortrest på semester, något som varit inplanerat sedan länge och som organisationen har varit medvetna om hela tiden. Detta framgår av ett TwitLonger-inlägg signerade Godsent själva.

Där framgår alltså även att den som kommer att ta Lindbergs plats i laget under Atlanta-evenemanget är ingen mindre än den före detta NiP-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi.

"Som tur är var den perfekta inhopparen, Jacob "pyth" Mourujärvi, tillgänglig och villig att göra oss sällskap i Atlanta. Jacob har varit utan lag sedan han lämnade Ninjas in Pyjamas i maj och är hungrigare än någonsin för att göra comeback i spelet på en professionell nivå", säger Godsents huvudcoach Graham "messioso" Pitt i ett uttalande.

Han berättar vidare hur Mourujärvi befinner sig på plats vid Godsents kontor i Uppsala för att bootcampa med laget innan de åker över Atlanten till USA.

DreamHack Atlanta pågår den 21 till 23 juli, mitt under brinnande majorslutspel, och kan stoltsera med deltagare som - förutom Godsent - Team Envyus, Heroic, Hellraisers med flera. Precis som vanligt i Astro Open-sammanhang tävlar de åtta deltagande lagen om en prispott på 100 000 dollar.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..