×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Major

Fragbite sänder hela majorn på svenska — med rich och vuggo

16
PGL Krakow Major kryper allt närmare och vi är glada över att kunna presentera de_couch, vår majorsoffa som kommer att sända alla matcher under hela majorn.
PGL Krakow Major är bara dagar bort och trots att bara ett svensklag är på plats förväntas underhållning av yttersta klass. För att förgylla er majorvecka ännu mer kommer vi på Fragbite, i samarbete med Twitch, att sända alla matcher från PGL Krakow Major, och all tid däremellan, med André "rich" Åkerblom och Viktor "vuggo" Jendeby i studion.

Sändningen drar igång på söndag klockan 10:30 med den första matchen mellan Gambit och Mousesports som startar 11:00. Allt sänds på vår Twitch-kanal FragbiteLive och oddsen talar för att det även kan dyka upp en och annan gäst i studion. Fragbite kommer även att ha reportrar på plats i form av Carolina "quiethell" Mårtensson och Fredric "Nallen" Bohlin. Deras fokus kommer vara att få bilder och intervjuer på plats men kommer även att dyka upp sporadiskt på studiosändningen.

Söndagens matcher

Kazakhstan Gambit vs. Europa Mousesports
Sverige Fnatic vs. Cis Flipsid3 Tactics
Polen Virtus.Pro vs. Ryssland Vega Squadron
Brasilien SK Gaming vs. Europa Penta
Europa Faze Clan vs. Tyskland BIG
Danmark North vs. Usa Cloud9
Cis Natus Vincere vs. Frankrike G2 Esports
Danmark Astralis vs. Brasilien Immortals

de_couch

Vi på Fragbite är stolta att kunna presentera vårt senaste projekt, de_couch. Ett alternativ för de som vill ha en mer avslappnad miljö att avnjuta turneringar i. Tanken är att de_couch är något återkommande och kommer nödvändigtvis inte att vara exklusivt på svenska i framtiden. Majorn blir lite av ett beta-test för att känna av hur det bemöts av er och vi är öppna för alla tankar och idéer ni kan tänkas ha för att göra det ännu bättre.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..