×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

Gux tillbaka i ESEA-projekt med pita

6
Veteranen tillika 1.6-stjärnan Rasmus "Gux" Ståhl är åter aktuell när han bygger ett ESEA Premier-lag med sin före detta lagkamrat Faruk "pita" Pita.
Den tidigare Fnatic- och SK Gaming-veteranen Rasmus "Gux" Ståhl återvänder till Counter-Strike tillsammans med en europeisk mix, rapporterar HLTV.org. Utöver Ståhl består laget av landsmannen och den före detta lagkamraten Faruk "pita" Pita, danska Martin "PERCY" Wessel och de två turkiska spelarna Özgür "woxic" Eker och Muhammed "mini" Salman.

Mellan 2009 och 2012 klassades Gux som en av världens absolut bästa spelare. Han var en aktiv medlem i lag som SK Gaming och H2k, men främst Fnatic — där hans karriär som spelare av världsklass både började och slutade. Karriären avslutades under sommaren 2012, precis innan CS:GO bröt ut och tog över från 1.6. Då spelade han för Fnatic med, bland andra, Richard "Xizt" Landström och Finn "karrigan" Andersen.

Laget som Gux återvänder till scenen med kommer att delta i ESEA Premier. Laget erhåller ex-DarkPassages plats i ligan där de förväntas möta lag som Fnatic Academy, Gambit och North Academy.

Sverige Rasmus "Gux" Ståhl
Sverige Faruk "pita" Pita
Danmark Martin "PERCY" Wessel
Turkiet Özgür "woxic" Eker
Turkiet Muhammed "mini" Salman

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..