×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

ESL One

jayzaR klar för det stängda Cologne-kvalet tillsammans med norskt lag

1
Den före detta Fnatic Academy-spelaren Aleksandr "jayzaR" Zarkovic är klar för det europeiska kvalet till ESL One Cologne. Zarkovic har kvalificerat sig tillsammans med laget Polaris Gaming, som dessutom får sällskap av Outlaws och k29.
Det kommande europeiska kvalet till ESL One Cologne innehåller åtta stycken ännu inte offentliggjorda lag som erhåller en inbjudan till kvalet. Utöver dessa ryms där också vinnarna av det tyska ESL-mästerskapet, samt de tre bästa lagen från de två öppna kvalturneringarna. Det är de senare tre platserna som nu har fyllts.

Det första öppna kvalet vanns av bulgariska Outlaws, som bland andra består av Nikolay "niki1" Pantaleev. Pantaleev gjorde under början av året ett kortare inhopp i välkända Mortal Kombat. Det tog dock bara en månad innan laget lades ner till följd av stridigheter mellan de båda profilerna Emiliyan "spyleadeR" Dimitrov och Nikolay "nkl" Krastev.

kalle, här spelades sin sista turnering med Epsilon under Copenhagen Games.
kalle, här spelades sin sista turnering med Epsilon under Copenhagen Games.

jayzaR och kalle i samma lag

Det andra kvalet innehöll ett helt gäng svenskar då lag som fightclub, Epsilon eSports, GreyFaceNoSpace och Fnatic Academy deltog. Det var dock inget av dessa som lyckades ta sig vidare till det stängda, europeiska kvalet.

I stället fick vi se den vitryska k29-femman vinna kvalet med Polaris Gaming på en andra plats. Båda lagen är därmed klara för nästa steg i kvalprocessen som går av stapeln den 20 maj. Extra intressant med Polaris Gaming, som består av fyra norrmän och en svensk, är att laget har tydliga kopplingar till två av de svenska lag som inte tog sig vidare. Detta genom Aleksandr "jayzaR" Zarkovic, som fick lämna Fnatic Academy i januari, samt Karl-William "Kalle" Haraldsen, vars fem månader långa sejour i Epsilon tog slut förra söndagen. En minst sagt härlig revansch för dem båda, kan vi nog anta.

Klara för det europeiska kvalet

Bulgarien Outlaws
CeRq, niki1, NK4Y, Rock1nG, SPELLAN

Vitryssland k29
CyberFocus, dERZKIY, hitMouse, ROBO, roman

Norge Polaris Gaming
becker, cromen, jayzaR, kalle, Mystic

Mer information om det stängda, europeiska kvalet hittar ni i en tidigare tidigare nyhet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..