×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Astralis till final efter seger mot hemmafavoriterna

1
Den danska världsettan Astralis är klar för ännu en final efter att ha besegrat Natus Vincere med 2-0 i kartor.
I den första kartan Overpass, som var Natus Vincere egna kartval, öppnade Astralis starkast. Danskarna lyckades plocka den så viktiga pistolrundan och de två efterföljande rundorna. Na'Vi svarade direkt och kom tillbaka i matchen och kunde kvittera till 4-4. I den nionde rundan lyckades Astralis ta tillbaka ledningen i matchen efter tre viktiga kills från Peter "dupreeh" Rothmann. Rundvinsterna fortsatte sedan att trilla in för danskarna som säkrade en stabil 11-4-ledning i halvtid. Trots att Na'Vi lyckades vinna pistolrundan i den andra halvan var det Astralis som var strået vassare och kunde till slut vinna med 16-8.

Matchens andra karta var Astralis egna val Nuke. Precis som i den första kartan var det Astralis som öppnade starkast och plockade hem pistolrundan. Na'Vi svarade direkt och kvitterade till 1-1 efter en lyckad force buy. I den tredje rundan kom Astralis tillbaka och kunde efter de ta hem hela sju raka rundor och hade i halvtid återigen en ledning med 11-4.

Na'Vi stod nu inför en enorm uppförsbacke och den skulle bli brantare efter att Astralis plockade hem pistolrundan igen. I den efterföljande rundan lyckades Ioann "Edward" Sukhariev göra en imponerande double kill där han först knivade Markus "Kjaerbye" Kjærbye innan han plockade ner Andreas "Xyp9x" Højsleth med UMP:en. Trots att Na'Vi förlorade denna rundan blev det bra tryck på publiken Palace Ukraine. Med hemmapubliken i ryggen lyckades Na'Vi med en imponerande upphämtning och plockade hela sex raka rundor. Trots denna upphämtning var Astralis försprång i matchen för stort och kunde vinna med 16-10.

CIS Na`Vi vs. Danmark Astralis
Na`Vi: s1mple, Edward, seized, flamie, GuardiaN
Astralis: dev1ce, dupreeh, Xyp9x, Kjaerbye, gla1ve

I finalen kommer Astralis ställas mot FaZe Clan som vann den första semifinalen mot Hellraisers med 2-0. Finalen kommer bli en repris på finalen i Katowice som spelades för en månad sen där Astralis vann med 3-1.

Europa FaZe Clan vs. Danmark Astralis

Ett fullständigt schema, samtliga resultat och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..