×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Fnatic eliminerar Virtus.pro i Kiev

2
Fnatic eliminerar Virtus.pro från StarLadder i-League StarSeries Season 3 i Kiev och svenskarna ser ut att vara i toppform, speciellt Freddy "KRiMZ" Johansson som bjöd på en spännande 1vs2 clutch.
Den efterlängtade duellen mellan svenska Fnatic och Virtus.pro spelades på Inferno där svenskarna vann den första pistolrundan tack vare tre frags av Robin "flusha" Rönnquist, och hans lag tog de nästkommande två rundorna.

Första vapenrundan avslutades med vinst till den polska femman tack vare Jarosław "pasha" Jarząbkowski, men Olof "olofmeister" Kajbjers lag fortsatte vinna i nästkommande runda. I runda 14 använde sig Janusz "Snax" Pogorzelski av en sparad AWP och dödade både Jesper "JW" Wecksell och Rönnquist med ett skott. Första halvan slutade 13-2 till svenskarna.

Olof
Olof "olofmeister" Kajbjer lyckades få två stilrena headshot i femte rundan.

Den andra rundan började bra för Virtus.pro när de planterade bomben och dödade fyra av svenskarna. Freddy "KRiMZ" Johansson hamnade i ett 1vs2 läge, knapp med tid och trots att de polska spelarna hade ett klart övertag lyckades Johansson clutcha och hann desarmera bomben med ett kit.

Rönnquist fortsatte imponera i rundan därpå vilket tog hans lag ett steg närmare segern. Matchen slutade med två stilrena frags av Dennis "dennis" Edman och Fnatic vann 16-2 vilket betyder att resan i Kiev är över för Virtus.pro.

Polen Virtus.pro vs. Sverige Fnatic
VP: byali, Snax, NEO, TaZ, pasha
FNC: JW, olofmeister, dennis, flusha, KRiMZ

I nästa match spelar FaZe Clan mot North. Fler matcher och fullständigt schema finns i tittarguiden.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..