×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Slemmy provspelar för compLexity

0
compLexity tar in Alec "Slemmy" White på prov från Selfless i hopp om en lagförbättring.
compLexity har inte imponerat under turneringarna de spelat i på senare tid och åkte nästan ut från ESL Pro League föregående säsong. Efter DreamHack Masters Las Vegas lämnade Michael "Uber" Stapells och laget tog in Jason "jasonR" Ruchelski, som nu temporärt spelar för OpTic Gaming, som inhoppare. Med Ruchelski i laget lyckades inte compLexity kvala till ECS Season 3 och det blev inte bättre efter ett olyckligt kval till DreamHack Austin med coachen Matt "Warden" Dickens som femte spelare.

"Per an agreement with Selfless, compLexity will be playing with Slemmy in a trial capacity. Hoping his leadership can right the ship", skrev organisationens CEO Jason "1" Lake via Twitter under gårdagen.

Laget tar nu in Alec "Slemmy" White från Selfless som provspelare. White spelade tidigare för Cloud9 där tillförde han mycket taktiskt och förbättrade lagets terroristsida. White blev ersatt av Timothy "autimatic" Ta medan hans roll som ingame-leader tilldelades Jake "Stewie2k" Yip. Nu hoppas compLexity att White ska förbättra laget och hjälpa dem tillbaka på banan.

compLexity

Storbritannien Rory "dephh" Jackson
Storbritannien Kia "Surreal" Man
Kanada Bradley "android-x23" Fodor
USA Derek "desi" Branchen
USA Alec "Slemmy" White (Provspelare)

2018-06-26 11:38
Vi tog ett snack med PUBG-laget Tindergulds lagkapten Marcus "MILLAWxD" Vestlund för att ta reda på varför de inte har någon organisation bakom sig, var namnet kommer ifrån, och hur nära de nu är att faktiskt skriva på ett proffskontrakt.
2018-07-09 17:25
I höst har det blivit dags för premiärsäsongen av Fragleague. Ligan kommer att spelas i både CS:GO och PUBG, med en total prispott på 250 000 kronor. Redan nu är ansökningsprocessen, och anmälan till kvalcuperna öppen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..