×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Liquid inbjudna till cs_summit — två platser återstår

1
Evenemanget cs_summit har fått sig ett tillskott i form av amerikanska Team Liquid, bekräftar arrangörerna under onsdagskvällen.
Med drygt fem veckor kvar till turneringen i Los Angeles, Kalifornien, har Beyond The Summit nu presenterat sex lag som totalt skall bli åtta. Veckovis har man presenterat ett lag i taget och den här veckan får vi alltså se Team Liquid ta sig in på listan. I januari eliminerades Liquid i kvalet till DreamHack Masters Las Vegas, och under Eleague-majorn tog sig laget knappt till slutspel. Laget gjorde därefter en förändring i form av ett spelarbyte mellan Spencer "Hiko" Martin och Peter "stanislaw" Jarguz".

Endast två biljetter återstår och om vi får se något svenskt på plats har nu blivit mindre troligt. I övrigt kommer vi få åskåda de nordamerikanska lagen, Cloud9 & OpTic, samt brasilianska SK Gaming. Franskt blir det också med Team EnVyUs och sen det kazakiska Gambit.

Klara för cs_summit


Brasilien SK Gaming
USA OpTic Gaming
USA Cloud9
Frankrike Team EnVyUs
Kazakstan Gambit
USA Team Liquid
Världen Invite
Världen Invite

Det är ännu okänt hur prisfördelningen är uppdelad, men det vi vet är att 100 000-dollarturneringen inleds 19 april och avgörs den 23 april.


Artikelbild: instagram.com/teamliquid/

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..