×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Polska ettan stannar i Virtus.pro — till 2020

4
Virtus.pro har offentliggjort att de skrivit ett rekordlångt kontrakt med sitt CS:GO-lag, som därmed säkras ända fram till 2020.
Polska Virtus.pro är inte bara kända som ett av de absolut bästa lagen i världen, utan också för att de sällan gör förändringar. Något spelarbyte har faktiskt inte skett sedan CS:GO tog fart, och den nuvarande femman har varit inakt i över tre år.

Tillit är alltså en huvudingrediens i det polska laget, och nu har de visat det ytterligare en gång. Deras ryska organisation, Virtus.pro, har nämligen offentliggjort att laget kritat på för hela fyra år framåt. Det är ett rekordlångt kontrakt som innebär att laget kommer att ha en björn på bröstkorgen ända fram till 2020.

"Jag kan erkänna att spelarna var ganska svåra, men i slutändan lyckades vi nå en win-win-lösning. Den här typen av överenskommelse är ännu ett steg mot att implementera mer förståeliga, jag skulle till och med säga civiliserade, regler inom esport", berättar Roman Dvoryankin, General Manager för Virtus.pro.
Som nämnt ovan är ett fyra år långt kontrakt unikt i Counter-Strike-världen, och tar faktiskt platsen som ett rekordkontrakt när det kommer till lag som skriver på för en organisation. Det är dock inte första gången de inblandade parterna skriver ett rekordkontrakt. Organisationen och laget har nämligen inte behövt förhandla på två år, då de i december 2014 skrev på ett tvåårskontrakt, som då var ett rekord.

Virtus.pro

Polen Wiktor "TaZ" Wojtas
Polen Filip "Neo" Kubski
Polen Jaroslaw "pasha" Jarzabkowski
Polen Janusz "Snax" Pogorzelski
Polen Pawel "byali" Bielinski
Polen Jakub "kuben" Gurczynski (Coach)

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..