×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESWC

Secret vinner ESWC:s damturnering

7
Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran är mästare på ESWC efter att deras Secret besegrar Selfless med 2-1 i kartor.
De har båda gjort det förut, men en kan inte få för många medaljer. Svenskduon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran är mästare på ESWC efter att deras Team Secret besegrat nordamerikanska Selfless. Inför finalen var svenskornas lag obesegrat, men det tog ändå tre kartor innan trofén var deras.

Öppningskartan var Mirage, där Secret vann med 16-9 trots en relativt osäker CT-halva. Svar på tal kom dock från det nordamerikanska motståndet, detta när Overpass slutade dominanta 16-7 via starkt anfall från Selfless. I slutändan var det dock inget snack om vilket som var det bästa laget när Secret stängde CT-sidan på Train och gick in i halvtid med en 13-2-ledning. Detta var inget övertag som Turkie och Kiran skulle tappa, utan stängde matchen förhållandevis kvickt.

Europa Secret vs. USA Selfless
Secret: Ant1ka, juliano, mimi, vilga, zAAz
Selfless: artStar, EMUHLEET, GooseBreeder, raerae, rain

ESWC-titeln är den första på länge för zAAz, som egentligen "bara" har vunnit ESWC Masters 2008 tidigare. Sedan dess har hon dock en del pallplatser, nämligen tre silver och ett brons. Notera att en av dessa guldmedaljer kneps av juliano när hennes Team Druidz besegrade zAAzs Alternate i finalen på ESWC 2013. Nu har de dock vunnit en guldmedalj tillsammans.

Slutplaceringar

1. Europa Team Secret — 7 000 dollar (cirka 63 000 kronor)
2. USA Selfless — 4 000 dollar (cirka 36 000 kronor)
3-4. Ryssland Reason — 2 000 dollar (cirka 18 000 kronor)
3-4. Frankrike LDLC — 2 000 dollar (cirka 18 000 kronor)
5-6. USA CLG Red
5-6. Tyskland expert
7-8. Frankrike Millenium
7-8. Europa doyoueven
9-10. Brasilien AlienTech
9-10. Europa Property

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..