×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis bänkar karrigan — plockar in okänd 16-åring

8
Astralis har nu gått ut med att man bänkar Finn "karrigan" Andersen för att istället ta in Anton "NoTaN1dgl" Pedersen.
Under tisdagseftermiddagen gick den danska organisationen Astralis ut med att man väljer att bänka 26-åriga Finn "karrigan" Andersen. Anledningen bakom beslutet är i skrivande stund oklart men man har redan nu annonserat ut vem ersättaren blir; Anton "NoTaN1dgl" Pedersen.

Pedersen är sedan tidigare mer eller mindre okänd som spelare men har spelat i lagen über n00bz and Geekunit. Laget är just nu bland annat aktuella i ESL Pro League där de i kväll kommer att spela mot G2, vilket blir hans första framträdande med laget.



Karrigan själv verkar ha tagit bänkandet med en nypa salt efter att ha publicerat en någolunda sarkastisk video i en tweet, vilken ni finner nedan.


Astralis

Danmark Nicolai "device" Reedtz
Danmark Peter "dupreeh" Rasmussen
Danmark Andreas "Xyp9x" Højsleth
Danmark Markus "Kjaerbye" Kjærbye
Danmark Anton "NoTaN1dgl" Pedersen (Inhoppare)

Danmark Finn "karrigan" Andersen (Bänkad)


Hur länge lagförändringen kommer att se ut som den gör nu och om det bara är tillfälligt är i nuläget oklart men enligt Nicolai "device" Reedtz är inhoppet enbart temporärt.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..