×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hårdvara

Zowie överlägset populärast hos proffspelarna gällande möss

3
Efter att ha granskat 208 av de största CS:GO-spelarna världen över har man nu kommit fram till att Zowie och SteelSeries är de modeller på datormöss som är överlägset mest populära hos CS:GO-proffsen.
I en undersökning gjord av sajten Nordic Hardware har man nu kommit fram till vilka möss som är populärast bland CS:GO-proffsen. Studien har gjorts genom samla statistik baserat på observationer hämtade från bland annat livesändningar på Twitch och CS:GO-redditen.

Zowie och SteelSeries i toppen

Hela 208 CS:GO-proffs är inräknade i diagrammet och på listan som presenteras där stora namn som Olof "olofmeister" Kajbjer, Marcelo "coldzera" David och Adil "ScreaM" Benrlitom är med. Hårdvarutillverkaren Zowie hamnar på en solklar förstaplats på 48 procent följt av SteelSeries på motsvarande 24. Minst populära är Qpad och Mionix som bara representeras av 1 procent.

Bland Zowie-mössen är det främst FK1 och FK2-modellen som toppar listan följt av EC1-A och EC2-A. Gällande SteelSeries är Rival överlägset den populäraste modellen.

Zowie är minst sagt mest populär bland CS:GO-proffsen | <small>Bild: Nordic Hardware</small>
Zowie är minst sagt mest populär bland CS:GO-proffsen | Bild: Nordic Hardware

Något som är minst sagt intressant är att se vilka möss som är mindre vanliga. Jerry "xelos" Råberg från Epsilon kör till exempel med en ASUS ROG Gladius och Mikail "Maikelele" Bill uppges använda en Newmen GX-1 Pro. NiP-associerade Xtrfy syns dock inte på listan när vi söker. Vill du veta vilken mus din favoritspelare kör med går det bra att kika in och söka i Nordic Hardwares egna lista.


Vad använder du för mus?


Vilken mus använder du?

838 personer har röstat

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..