×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CS-legenden shaGuar når World Series of Pokers finalbord

1
CPL Winter 2004-vinnaren Griffin "shaGuar" Benger pokerkarriär går som på räls.
Få som har varit insatta i CS 1.5/6 lär ha svårt att minnas Griffin "shaGuar" Benger. Den kanadensiska spelaren var bland toppen i början av 2000-talet med laget NoA, ett av de första lagen att experimentera med en transatlantisk uppställning. I dagsläget är Bengers huvudfokus Texas Hold 'em, ett intresse som har förvandlats till en karriär för CPL-vinnaren som under gårdagen lyckades kvala in till finalbordet på World Series of Poker.

Tillsammans med Norrmännen Jørgen "XeqtR" Johannessen, Lars "Naikon" Olaisen och Ola "elemeNt" Moum lyckades shaGuar ta sig till tre raka CPL-finaler i rad, varav CPL Winter 2004 blev den första guldbragden. Intressant nog var det framtida SK Gaming-stjärnan Dennis "walle" Wallenbergs lag Eyeballers som NoA besegrade i finalerna efter att ha kämpat sig igenom turneringens loser bracket.

2011 äntrade Kanadensaren pokervärlden, och har sedan dess vunnit omkring 20 miljoner kronor. Majoriteten kommer från hans vinst i Pokerstars Shark Cage, där Benger vann turneringen och en miljon dollar. Nu är frågan om shaGuar kan göra den största vinsten i sin pokerkarriär på WSOP:s finalbord i Oktober.

Prisfördelning WSOP

1. Världen — 8 miljoner dollar (cirka 68 miljoner kronor)
2. Världen — 4, 6 miljoner dollar (cirka 40 miljoner kronor)
3. Världen — 3, 4 miljoner dollar (cirka 29 miljoner kronor)
4. Världen — 2, 5 miljoner dollar (cirka 22 miljoner kronor)
5. Världen — 1, 9 miljoner dollar (cirka 16 miljoner kronor)
6. Världen — 1, 4 miljoner dollar (cirka 12 miljoner kronor)
7. Världen — 1, 2 miljoner dollar (cirka 10 miljoner kronor)
8. Världen — 1, 1 miljoner dollar (cirka 9 miljoner kronor)
9. Världen — 1 miljon dollar (cirka 8 miljoner kronor)

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..