×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Virtus.pro vidare till semifinal — pressades hårt av sargat Astralis

1
Trots två inhoppare, varav den ena var lagets coach, lyckades Astralis pressa Virtus.pro till övertid över två olika kartor. Väl där blev dock det polska laget övermäktiga och Virtus.pro vann matchen i två raka kartor.
Kvartsfinalen mellan Virtus.pro och Astralis blev en riktigt jämn tillställning. Det hela tog sin början på Overpass, då polackerna tog fram den stora plogen under den första halvan. Spelandes som det försvarande laget samlade Virtus.pro på sig hela tolv rundor och det såg bra ut inför fortsättningen för dem.

Astralis vägrade dock ge upp och stod för en riktig upphämtning under den andra halvan. Faktum är att de såg att gå mot segern. Det hela slutade dock med ett likaläge efter 30 spelade rundor och övertid krävdes för att skilja lagen åt. Väl där var det Virtus.pro som åter var det vassare laget och det polska laget vann slutligen kartan med 19-17.

Det blev en snöplig förlust för device, bilden, och övriga i Astralis.


När det sedan blev dags för Train var det med Astralis som det försvarande laget. Virtus.pro hade det väldigt svårt för att bryta igenom danskarnas försvar och Astralis säkrade en 11-4-ledning i halvtid. Sedan blev det ombytta roller, i dubbel bemärkelse. För när Virtus.pro stod för försvarandet lyckades även de skramla ihop elva rundor och för andra gången i matchen krävdes övertid för att skilja lagen åt.

Den här gången blev övertiden ensidig, då Virtus.pro vann fyra raka rundor och kunde därigenom säkra segern i matchen. Med det skickade de hem turneringens enda kvarvarande danska lag, men de fick med sig en hyllning av Virtus.pro-profilen Wiktor "TaZ" Wojtas som berömde danskarnas – som spelat med två inhoppare – spel under matchen.

Polen Virtus.pro vs. Danmark Astralis
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ
Astralis: device, gla1ve, karrigan, Xyp9x, zonic


Nu har turen kommit till de regerande majormästarna i SK Gaming att spela sin kvartsfinal mot uppstickarlaget FlipSid3 Tactics. Frågan är om FlipSid3 har något mer att ge, eller om SK helt enkelt blir allt för tuffa för dem.

Brasilien SK vs. Ukraina FlipSid3
SK: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit


Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..