×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

emilio, Delpan m.fl. vinner AOC CS:GO Challenge

1
Det namnkända laget deamchasers vinner 20 000 kronor och gamingskärmar när de segrar i Inferno Online-arrangerade AOC CS:GO Challenge.
I helgen arrangerades AOC CS:GO Challenge på Inferno Online i Stockholm, där priser värda 60 000 kronor stod på spel. På plats var några nämnvärda lag, och starkast av dem alla var dreamchasers med spelare som Marcus "Delpan" Larsson, Joel "emilio" Mako och Jimmy "Jumpy" Berndtsson. Femman, som även hade Fredrik "freddieb" Buö och William "draken" Sundin, vann nämligen hela turneringen över Team Hmm i final.

Finalmotståndet hade bland andra Godsent-spelaren Simon "twist" Eliasson och den före detta Escacpe Gaming-representanten Fredrik "slap" Junbrant i sin femma. Det blev en tuff finalserie, då öppningskartan Mirage togs till övertid innan dreamchasers kunde ta 1-0-ledningen i serien. Ledarna stod sedan även för en stark CT-öppning på följande Dust2, men vann "bara" halvan med 9-6. Det räckte dock gott och väl, då kartan slutade 16-9 till dreamchasers, som därmed vann finalen med 2-0 i kartor.

För att ta sig till final lyckades dreamchasers besegra danska Magistra, medan Team Hmm knep en 2-0-vinst över CETCTM i sin semifinal. Detta innebär att slutplaceringarna ser ut som följer.

Slutplaceringar AOC CS:GO Challenge


1. Sverige dreamchasers/CSGORumble2500 euro & 5st AOC-skärmar
emilio, Delpan, Jumpy, freddieb, draken

2. Sverige Team Hmm5st gaming-set från Razer
twist, slap, mad, maxie, atter

3-4. Danmark Magistra
hiffer, oW, inx, NaToSaphiX, pkn

3-4. Sverige CETCTM
hydrox, Awien, mrtn, vKING, relIk, Insite

5-6. Sverige GrabbarnaGrus
yzn, FREDDyFROG, klown, relaxa, slajden

5-6. Sverige Leaf Gaming
Headex, Limpone, saM, shrew, pewpew

7-8. Sverige Demonklubben
Hampus, mintarn, Fellpa, b0bzki, pyromane

7-8. Sverige Pungk
smtc, xelos, erkenp, ferna, simpe

Laguppställningarna är tagna från Lemondogs.se.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..