×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Zitron ska bygga svenska landslaget i TWC 2016

-4
E-Frag har offentliggjort managers för landslagsturneringen The World Championship, där man finner en hel del bekanta ansikten — men också en del oväntade namn.
Nu har årets upplaga av landslagsturneringen The World Championship offentliggjorts, där länder runtom i hela världen kvalar mot varandra i hopp om att få representera sin region. Turneringen kommer, liksom fjolåret, ha 100 000 dollar i prispengar och en saftig summa i resekostnad för lagen som kvalar in till finalturneringen. Länderna kommer att kvala i sina respektive regioner mellan juni och augusti, medan finalturneringen kommer att spelas den 12-16 oktober, förmodat i Serbien.

Intressant är att arrangörerna i samband med offentliggörandet även presenterat managers för de olika landslagen. I många fall känner man till namnen som står listade bredvid de mer kända CS-nationerna, så som Filip "Neo" Kubski för Polen och Ladislav "GuardiaN" Kovács för Slovakien, men för Sverige är det inte ett alltför välkänt namn.

Viktor "Zitron" Kandre är mannen som skall agera kapten för det svenska landslaget. Zitron sågs i en del turneringar mot slutet av Counter-Strike 1.6, men har inte riktigt gjort något större väsen ifrån sig som spelare i Global Offensive. Det är inte alltför troligt att han kommer att spela för landslaget, men klart är att det är hans uppgift att se till att ett lag skapas. Nedan finner ni de mest bekanta namnen i listan, samt managers för de större Counter-Strike-nationerna.

Australien Australien (SnypeR)
Bosnien Bosnien & Hercegovina (NiKo)
Brasilien Brasilien (gago)
Danmark Danmark (cadiaN)
Finland Finland (allu)
Frankrike Frankrike (NiaK)
Tyskland Tyskland (PsYcHo)
Ungern Ungern (FLASH)
USA USA (sasquatcH)
Nederländerna Nederländerna (chrisJ)
Norge Norge (Polly)
Polen Polen (Neo)
Ryssland Ryssland (hooch)
Slovakien Slovakien (GuardiaN)
Spanien Spanien (MusambaN1)
Sverige Sverige (Zitron)
Ukraina Ukraina (Vladyslava)
Storbritannien Storbritannien (Puls3)

Frankrike är regerande mästare av The World Championship. Med ett toppat lag besegrade de Polen, som då inte hade en enda Virtus.pro-spelare i sitt lag, i finalen. Sverige knep en bronsmedalj med Markus "pronax" Wallsten, Richard "Xizt" Landström, Jonatan "Devilwalk" Lundberg, Jacob "pyth" Mourujärvi och Mathias "pauf" Köhler i sin femma.

Är Sverige världens starkaste CS-nation just nu?

799 personer har röstat

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..