×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

DreamHack

olofm med armskada — Fnatic missar DreamHack Malmö

2
Ett skadedrabbat CS:GO-toppskikt ger DreamHack Masters Malmö tunga besked, då Fnatic tvingas hoppa av turneringen medan även Na`Vi:s Ladislav "GuardiaN" Kovács riskerar att utebli.
Om mindre än två veckor är det dags för världseliten att delta på DreamHack Masters Malmö, där 250 000 dollar kommer att tävlas i Malmö Arena. Nu verkar det dock som att turneringen får ett litet bakslag på deltagarlistan då Fnatic enligt uppgifter kommer att utebli.

Den svenska världsettan sågs floppa på förra veckans miljonmajor, MLG Columbus, efter att ha besegrats av uppstickaren Team Liquid i gruppspelet och sedan eliminerats av danska Astralis i kvartsfinalen. Något som kom till ytan var då att en av lagets stora stjärnspelare, Olof "olofmeister" Kajbjer, lider av en skada i sin arm som inte tillåter honom att prestera till sin fulla kapacitet.

Fjolårets världsetta kommer att utebli i Malmö.


Ämnet togs upp i en intervju med Dennis "dennis" Edman under MLG-gruppspelet, där lagkamraten förklarade att skadan är tillräckligt illa för att märkas. Förhoppningen var dock att det skulle lösa sig till Malmö, något som alltså inte verkar vara fallet.

"It’s an infection or something in his arm, so he can’t play to his full potential. After this he’s gonna have a break and check it out and see what it is, so hopefully he will be good for Malmö", berättade Edman i intervjun med Fragbite.Även GuardiaN kan utebli

Dåliga nyheter kommer sällan ensamma. Även majorfinalisten Ladislav "GuardiaN" Kovács från Na`Vi har haft problem med sin handled, och gick i natt ut med att det finns en risk att även han missar det 250 000 dollar värdefulla arenaevenemanget. Kovács skada kan märkas i siffror från MLG Columbus, då hans statistik successivt gick nedåt ju längre turneringen gick. Det finns dock ingenting som tyder på att Na`Vi kommer att hoppa av turneringen, utan det lutar mer åt att man tar in en inhoppare.

Fragbite har varit i kontakt med DreamHack, som valde att inte kommentera, utan hänvisade till ett framtida uttalande. Vi kommer självklart att uppmärksamma er när mer information offentliggörs.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..