×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Havoc kliver ner — USTILO ersätter i Renegades

1
Det australiska laget genomgår förändring när den välkända profilen Luke "Havoc" Paton tar ett kliv tillbaka för att göra plats åt Immunity-spelaren Karlo "USTILO" Pivac.
Renegades har genomfört sin första förändring i laget sedan man rekryterades av den nordamerikanska organisationen. Förändringen berör ingen mindre än en av lagets välkända profiler, Luke "Havoc" Paton, som av okänd anledning kliver degraderas till bänkvärmare.

Havoc har, liksom många av hans lagkamrater, varit en del av laget sedan de började nosa på internationella turneringar under Vox Eminors fana. Med laget har han deltagit i fyra stycken majorturneringar, och var även en del av laget när de gick med i Renegades i somras. Detta är den första spelarförändringen laget genomgår på nästan ett år, sedan Azad "topguN" Orami lämnade laget i mars.


USTILO rekryteras av Renegades.


In för att ersätta Havoc kommer en spelare från rivalerna Team Immunity, nämligen Karlo "USTILO" Pivac. Pivac och has Immunity har länge slagits mot Renegades om förstaplatsen i den oceaniska regionen, och har dessutom spelat en majorturnering. Nu kommer han alltså att gå över till sitt motstånd, vilket lämnar Immunity på fyra man.

Renegades

Australien Chad "SPUNJ" Burchill
Australien Aaron "AZR" Ward
Australien Justin "jks" Savage
Australien Yaman "Yam" Ergenekon
Australien Karlo "USTILO" Pivac
Australien Luke "Havoc" Paton (Substitut)

Team Immunity

Australien Iain "SnypeR" Turner
Australien Ricky "Rickeh" Mulholland
Australien James "James" Quinn
Australien Chris "emagine" Rowland

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..