×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

swag till RGN med Cloud9: "Kan vara hans sista turnering någonsin"

1
Den Valve-bannade talangen Braxton "swag" Pierce följer med Cloud9 till det nordamerikanska RGN Pro Series Championship, men Cloud9-managern påpekar att det mycket väl kan bli hans sista turnering som spelare.
Braxton "swag" Pierce är ett namn man inte sett spela professionellt sedan bettingskandalen som såg iBUYPOWER-spelare stängas av av Valve i major-sammanhang. 19-åringen var en av de fyra spelare som stängdes av, men i helgen kommer han att få spela en turnering igen.

Den före detta compLexity-spelaren kommer nämligen att spela RGN Pro Series Championship med Cloud9, där han har varit anställd som analytiker sedan slutet av april. Det är lagets in game-ledare Sean "sgares" Gares som fått förhinder, och det fanns ingen bättre ersättare än just swag.


swag behöver inte sitta och titta på under RGN Pro Series Championship.


I och med att det är upp till varje turneringsarrangör att bedöma om swag skall vara avstängd från deras turneringar, så länge de inte har major-stämpel, har han fått tillåtelse att spela turneringen nästa vecka. Det betyder dock inte att han skulle få tillåtelse att spela alla icke-majors, och Cloud9:s manager påpekar att detta mycket väl kan bli det sista man ser av den 19-årige talangen.

"This could very well be Braxton's last tournament ever for all we know given the current state of the jurisdiction given by Valve", berättar managern Tres "stunna" Saranthus för HLTV.org.

Cloud9 på RGN

USA Jordan "n0thing" Gilbert
USA Tyler "Skadoodle" Latham
USA Ryan "fREAKAZOiD" Abadir
Kanada Mike "shroud" Grzesiek
USA Braxton "swag" Pierce (inhoppare)
RGN Pro Series Championship drar igång på måndag nästa vecka och avslutas på onsdagen. Totalt 30 000 dollar, motsvarande 260 000 kronor, finns att hämta i prispotten. På plats kommer 16 lag att befinna sig, bland andra Cloud9, CLG, Team Liquid och Luminosity. Även en intressant mix i Torqued, beståendes av en annan avstängd iBUYPOWER-spelare i form av Joshua "steel" Nissan, kommer att spela.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..