×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

TV4 med inslag om esportsgym

-4
Under gårdagen sände TV4 ett tre minuter långt inslag om utvecklingen av svensk esport med fokus på det så kallade esportsgymmet i Boliden.
Att esporten växer så det knakar har nog ingen missat och under gårdagen sände TV4 ett inslag om hur det har börjat utvecklas i Sverige. I inslaget får vi bland annat höra om det esportsgym som nu har har slagit upp portarna i Boliden. Där är tanken att man ska kunna träna upp ditt aim och ditt taktiska sinner för att bli en bättre spelare.

I inslaget får vi även höra om den nya esportsutbildningarna på Arlandagymnasiet dit 74 ansökte för de sju platserna. Det är även ros i inslaget då media-forskaren Peter Jakobsson kritiserar marknaden och menar att spelutvecklarna inte direkt tjänar pengar på spelen och turneringarna. Han tycker också att framtiden för att bli professionell spelare ser mörk ut.



Hela inslaget om esport


Om allt i inslaget är korrekt bör man ta med en nypa salt då de bland annat påstår att endast 10-15 lever på att tävla i esport i Sverige. Något som inte är korrekt då vi på Fragbite räknar det till ca 30 stycken.

Håller du med?

538 personer har röstat

51 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 51 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..