×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Här är grupperna till helgens DreamHack Tours

3
Det franska stoppet som inleder DreamHack Open-turnén, där fnatic, EnVyUs, Titan och många fler deltar, har fått sig en gruppindelning.
I helgen bär det av till Tours i Frankrike för ytterligare en turnering i Counter-Strike: Global Offensive. Evenemanget är DreamHack Open, vars turné inleds just i Tours. På plats kommer en handfull lag från det europeiska toppskiktet att slåss om 40 000 dollar, vilket motsvarar 333 000 kronor.



fnatic söker sin första titel sedan ESL One Katowice.


För svensk del kommer endast ett lag att delta, detta är CS:GO Championship Series-tvåorna tillika major-titelinnehavarna i fnatic, vars största motstånd på plats enligt papperet kommer att bli de franska rivalerna i EnVyUs. Även Titan, Team Dignitas, HellRaisers och FlipSid3 Tactics kommer att vara på plats. Svenskarna kommer att dela grupp med Team Dignitas och FlipSid3 Tactics, medan EnVyUs och Titan drabbas samman i samma grupp som HellRaisers.

Grupp AGrupp B
Sverige fnaticFrankrike EnVyUs
Danmark Team DignitasCIS HellRaisers
Ukraina FlipSid3 TacticsFrankrike Titan
Världen BYOC #2Världen BYOC #1

De två sista platserna kommer att avgöras via ett BYOC-kval på plats, där en hel del action förväntas under fredagen. Stora favoriter att ta sig vidare är något av LDLC:s lag på plats, nämligen LDLC Blue och LDLC White, samt australiensiska Immunity, som stannat kvar i Europa efter FACEIT League-finalerna för att deltaga i Tours samt nästa veckas Gfinity 2015 Spring Masters II.

DreamHack Tours kommer självklart att livesändas av DreamHack själva, och på plats kommer James Duffield att vara värd, medan Duncan "Thorin" Shields och Richard Lewis kommer att sitta i panelen. Kommentatorer för evenemanget är inga mindre än RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat.

Vilket lag tror du vinner DreamHack Open Tours?

947 personer har röstat

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..