×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

FACEIT-finalerna arrangeras i London

2
Med mindre än tre veckor kvar till startskott har FACEIT offentliggjort att Englands huvudstad blir platsen för de första FACEIT League-finalerna för 2015.
Om två och en halv vecka är det dags för årets första globala FACEIT League-finaler, och nu har arrangörerna gått ut med platsen. Turneringen, som arrangeras den 1-3 maj, kommer att arrangeras i FACEIT:s egna studio i London, England.

På plats kommer åtta lag från hela världen att slåss om en än så länge icke-offentliggjord prissumma. Av dessa lag är två från Nordamerika, ett från Oceanien och tre från Europa. Den sistnämnda regionen har ännu inte spelat färdigt sin onlinefas, men från Nordamerika är det eLevate och Team Liquid som avancerat, medan Immunity lyckades avancera från Oceanien.

FACEIT League 2015-finalerna

USA eLevateUSA Team Liquid
Australien ImmunityEuropa Europa #1
Europa Europa #2Europa Europa #3
Europa Europa #4Europa Europa #5

Den åtta lag lång deltagarlistan kommer att dras in i två grupper där de två bästa lagen kommer att avancera till semifinalerna. Semifinalerna spelas bäst av tre kartor, medan bäst av fem kartor väntar i finalen. Något detaljerat schema har, liksom prisfördelningen, ännu inte offentliggjorts.

FACEIT har även offentliggjort att man kan vinna VIP-biljetter till att komma och titta på finalturneringen, detta via Community Night som utöver Europa även arrangeras för Nordamerika och Oceanien.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..