×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Förändringar i den tyska scenen

2
Den tyska scenen upplever ett par förändringar när mousesports är nere på fyra man, Playing Ducks har tillgång till åtta spelare samt laget KILLERFISH hittar en organisation.
Helgen som passerat har varit omtumlande för den tyska scenen. Störst är alla rubriker är att mousesports låtit Michele "zonixx" Köhler lämna efter att ha underpresterat både på ASUS ROG Winter 2015 och finalkvalet till ESL One Katowice. Någon ersättare har inte offentliggjorts, men enligt HLTV.org har laget setts spela ESEA Invite-matcher med myKPV-spelaren Marcus "J0hnny" Gabriel.

mousesports

Nederländerna Chris "chrisJ" de Jong
Turkiet Fatih "gob b" Dayik
Serbien Nikola "LEGIJA" Ninić
Tyskland Tobias "Troubley" Tabbert
Mer positiva nyheter gäller det tyska high-tier-laget Playing Ducks, som fått en före detta Alternate-spelare in i sin numer åtta spelare stora spelarpersonal. Spelaren som kommer direkt in i startfemman är Tizian "tiziaN" Feldbusch när Johannes "tabseN" Wodarz klivit ner från sagda startfemma. Rykten säger att Wodarz kan vara en ersättare till zonixx i mousesports.

Playing Ducks

Tyskland André "Kirby" Kempa
Tyskland Oliver "kzy" Heck
Tyskland Christian "crisby" Schmitt
Tyskland Kevin "keev" Bartholomäus
Tyskland Tizian "tiziaN" Feldbusch
Tyskland Johannes "tabseN" Wodarz (reserv)
Tyskland Kevin "kev1n" Baumgardt (reserv)
Tyskland Jens "shirox" Wietow (reserv)
Helgens mest positiva nyheter i den tyska scenen är att KILLERFISH, laget som kvalade in till finalkvalet till ESL One Katowice har säkrat en framtid med WinneR-organisationen, som man representerade i det framgångsrika förkvalet. Nyheten ses som extra positiv efter att femman blivit diskvalificerade i Katowice-kvalet efter att några av lagets spelare misstänktes ha varit med i en matchfixning, en incident som just nu är under utredning hos Valve.

WinneR

Tyskland Antonin "TONI" Bernhardt
Tyskland Tahsin "tahsiN" Sarikaya
Tyskland Robin "r0bs3n" Stephan
Polen Oskar "oskarish" Stenborowski
Turkiet Ammar "am0" Cakmak

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..