×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Delpan om Thorins 1.6-fuskanklagelse: "Du vet inte ett skit om mig"

4
Efter att Duncan "Thorin" Shields påstått att NiP-testspelaren Marcus "Delpan" Larsson fuskat under sin CS 1.6-karriär går AWP-spelaren till försvar.
Man skulle kunna tro att det är torsdag, för en av dagens stora ämnen är ett riktigt #TBT-material när NiP Gaming-testspelaren Marcus "Delpan" Larsson besvarar ett uttalande från Duncan "Thorin" Shields — om en nio år gammal händelse.

I en av Shields senare videos valde han att sätta sig ner och förklara för dagens CS:GO-ungdom vem denne Delpan är, den nya NiP-testspelaren som till synes inte har någon uppdaterad meritlista i den nyare FPS-titeln. I denna videoblogg öppnar han med att säga att Delpan fuskade tidigt under sin karriär, men gick snabbt över till att hylla den professionella karriär som följde åren därefter. Fuskandet han syftar på är incidenten där Delpan dömdes för fusk i en Saturday Night Live-final när hans 161511521 mötte Ins-Gaming.

"Innan man pratar om Delpans proffskarriär måste man börja med hans fuskproblem, för det var det som omringade hans karriär. Folk brukade tro att han fuskade för att han faktiskt fuskade. Om man kollar på filmerna är det ganska uppenbart att han använde sig av wallhack, så vitt jag kan tyda. Det såg ganska uppenbart ut enligt mig", berättar Shields i sin video.

Uttalandet har fått AWP-spelaren att fräsa ifrån och försvara sig via Facebook, där han menar att han aldrig använde sig av något fusk. Fakta är att bannlysningen lyftes av "SNL"-administratörer bara veckor efter att den lagts, men det har sällan varit tillräckligt för att få folk att tro något annat än att sekvenserna som visas innehåller fusk.

"Det är kul hur du anklagar mig för att jag fuskade i 1.6, du vet uppenbarligen inte ett skit om mig. Jag fuskade inte i 1.6 och jag bevisade mig många gånger. Beskyll inte mig för någonting du inte vet, jag har ingenting att dölja och jag kan fortfarande säga att jag inte fuskade i något av klippen du kollade såg på YouTube. Tro det eller ej, men sluta upp med ditt skitsnack tack", skriver Delpan på Facebook.

Med tanke på hur stort utrymme fuskanklagelser har fått under hela Delpans karriär, ända från sitt första uppmärksammade LAN-deltagande på SHG Open i Danmark 2006 till kontraktsigneringar med världslag som fnatic och SK Gaming, var det väl oundvikligt att gamla rubriker skulle grävas fram. Nedan finner ni både Thorins videoblogg och den omtalade påstådda fuskfilmen.




85 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 85 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..