×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

LDLC återhämtar sig — klår fnatic

0
Franska LDLC ställer sig efter nederlaget mot CLG genom att besegra ärkerivalen med övertygande siffror.
Den andra omgången av gruppspelet på MLG Aspen har inletts med vad på senare tid kallats för El ClassiGO, fnatic mot LDLC. Matchen som på förhand antogs bli jämn slutade snöpligt nog för fnatic med en övertygande vinst för LDLC.

Fnatic, som inledde de_inferno som terrorister, vann pistolrundan men stötte direkt på problem under antiecon efteråt. Med en stor portion tur lyckades man dock vinna den, med LDLC bara millisekunder från att slutföra sin desarmering. Även i den andra econ visade fransmännen styrka och med tre novafrags av Nathan "NBK" Schmitt blev det för svårt för fnatic, 2-1. LDLC fortsatte plocka de två följande rundorna som fnatic senare svarade med en vunnen ekorunda vilket jämnade ut resultatet, 3-3.

Direkt svar från LDLC tvingade fnattarna till ytterligare en eko och fransmännen var åter i ledning. Jesper "jw" Wecksell knep ett fint 1on2-läge i den nionde rundan men mycket mer än så hade inte fnatic. LDLC:s försvar såg näst intill ogenomträngligt ut och det spelade ingen roll vad svenskarna hittade på under den första halvan, fransmännen hade svaret på alla frågor och tog resterande rundor i den första halvleken, 11-4.

Det var Markus "pronax" Wallsten & co som tog den andra pistolrundan men LDLC med en imponerande ekorunda tog åter kommandot om matchen med sin nu 12-5-ledning. Fnatic hade ett par fina rundor men LDLC, ledda av en formstark Vincent "Happy" Cervoni, hade i och med sin stora ledning inga problem att knyta ihop säcken med slutresultatet 16-9.

Fredag den 23 januari — Speldag 1

19:00 Sverige fnaticvs. USA Liquid16-3 (12-3)Grupp B
21:00 USA CLGvs. Frankrike LDLC16-14 (8-7)Grupp B
22:00 Sverige NiPvs. Danmark Dignitas19-17 (7-8)Grupp A
23:00 Brasilien KaBuM.TDvs. USA Cloud916-4 (11-4)Grupp A
00:30 Frankrike LDLCvs. Sverige Fnatic16-9 (11-4)Grupp B
01:30 USA CLGvs. USA LiquidBetta i tipsetGrupp B
02:30 USA Cloud9vs. Sverige NiPBetta i tipsetGrupp A
03:30 Danmark Dignitasvs. Brasilien KaBuM.TDBetta i tipsetGrupp B

Den sista matchen för Grupp B är näst ut, CLG mot Liquid i ett hett NA-derby som kan gå precis hur som helst. Matchen i fråga bör starta så fort spelarna kopplat in sitt gear.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..