×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Warden till Team Liquid — som coach

1
Den före detta compLexity- och Evil Geniuses-stjärnan intar rollen som coach och går med i det nyrekryterade Team Liquid.
Den nordamerikanska Counter-Strike-veteranen Matt "Warden" Dickens, som under både sin CS 1.6- och CS:Source-karriär representerade USA:s toppskikt i lag som compLexity och Evil Geniuses, har lämnat eLevate i för att göra plats åt nytt blod. Med detta drag tycks han även lägga karriären som professionell spelare på hyllan och istället intar rollen som coach.



Warden, här för Evil Geniuses 2009, blir coach för Team Liquid.


Rekryteringen av coacher, ofta före detta professionella spelare, har blivit allt vanligare i CS:GO-toppskiktet då vi bland andra finner Faruk "pita" Pita i NiP Gaming och Jeremy "ioRek" Vuillermet i Titan. Nu kommer Dickens att fylla på listan när han rekryteras av Team Liquid, som tidigare i veckan rekryterade det före detta Denial-laget.

Team Liquid

Kanada Damien "daps" Steele
Kanada Keith "NAF-FLY" Markovic
USA Jacob "FugLy" Medina
USA Eric "adreN" Hoag
USA Nick "nitr0" Cannella

USA Matt "Warden" Dickens (Coach)
Sedan man tog på sig "den blåa hästen" har man bara spelat en officiell match, detta mot Cloud 9 i CEVO Professional League, en match man förlorade med 8-16. Om rekryteringen av Warden börjar plocka in mer gröna siffror återstår att se. Team Liquid är klara för deltagande på Clutch Con i Denver, Colorado i slutet av januari. Där kommer man att ställas mot fnatic och hela den nordamerikanska CS:GO-toppen.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..