×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

iBUYPOWER tappar sitt CS-lag?

3
Femman känd som iBUYPOWER har skiftat lag på ESEA, vilket tyder på att man lämnar organisationen i förmån till något annat.
Under natten spreds nyheten som en löpeld; femman känd som iBUYPOWER har bytt namn på ESEA, lagom till den 18:e säsongens registreringsstopp. Lagets nya namn är Hugh Jass Construction och består av samma femma som under de senare veckorna representerat iBUYPOWER.



Var ska Hiko & co. gå?


Självklart har teorier om femmans destination florerat över nätet, och de alternativen som tycks vara populärast är EnVyUs eller Evil Geniuses. Samtidigt misstänker folk att mouseSpaz, som på senare tid imponerat rejält i Nordamerika och som bland annat är klara för deltagande på MLG X Games Aspen, kan bli upplockade av iBUYPOWER.

Som skrivet har inga laguppställningar förändrats, bara namnet på iBP-femmans lag på ESEA. Någon ytterligare information tycks inte ha delats, men Fragbite håller ögonen öppna.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..