×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Rendezvous

Publiclir.se vinner Rendezvous

12
Den svenska mixen Publiclir.se vinner Rendezvous efter att ha besegrat GGEO i finalen med 2-0.
De fem spelarna i Publiclir.se är nu 10 000 SEK rikare och kan nu titulera sig själva som Rendezvous-mästare. Detta efter att ha besegrat Team Orbit i semifinalen med 2-1 och sen kört över GGEO i finalen. Publiclir.se bestod av schneider, Zitte, quix, awwe samt xperience och de kommer nu att ärofyllt kunna titulera sig som de enda CS:GO-mästarna i den anrika turneringen Rendezvous.

Team Orbit som förlorade mot Publiclir.se ställdes mot IWKU Gaming i matchen om tredjeplatsen. En match som inte spelades utan IWKU Gaming gav Team Orbit segern vilket gjorde att Pyths mannar säkrade tredjeplatsen.

Rendezvous Resurrection
Final!
Sverige GGEO vs. Sverige Publiclir.se — 0-2
GGEO: mitza, tekken, tease, magella, ozoo
Public: Schneider, Zitte, quix, awwe, xperienceSlutplaceringar
1. Sverige Publiclir.se — 10 000 SEK

2. Sverige GGEO
3. Sverige Team Orbit
4. Sverige IWKU Gaming

Publiclir.se
Sverige Andreas "Schneider" Lindberg
Sverige Rasmus "Zitte" Johansson
Sverige Max "quix" Lindqvist
Sverige Anton "awwe" Pålsson
Sverige Robin "xperience" Wiklund
Om vi får se fler Rendezvous-turneringar i framtiden återstår att se men klart är att de första CS:GO-mästarna är Publiclir.se. Vill du läsa mer om turneringen så kan du göra det på rz.se.

54 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 54 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..