×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

CS:GO återkommer till Katowice

13
I mars kommer Intel Extreme Masters ha ytterligare ett stopp i Katowice, Polen, och nu är det bekräftat att CS:GO kommer att vara en del av det.
I övergången mellan 2014:s två första kvartal arrangerades årets första major-turnering, detta i Spodek Arena i Katowice, Polen. Nu har Electronic Sports League, ESL, bekräftat att det blir ytterligare en CS:GO-turnering på det polska evenemanget för 2015.

CS:GO har arrangerats på IEM Katowice sedan 2013, men det var bara den senaste upplagan som hade stöd av Valve för att kunna ha en 250 000 dollar bred prispott. Det är oklart om Valve kommer att välja detta arena-evenemang att få finansiellt stöd 2015, eller om man kollar på andra turneringar för att variera mer.

I vilket fall kommer de tre första dagarna av både CS:GO-turneringen och StarCraft II-turneringen arrangeras i Katowices internationella konferenscenter, och endast finalen kommer att spelas i Spodek arena inför tusentals åskådare. Arenan kommer istället att fokusera på League of Legends-turneringen under de första dagarna.

IEM Katowice arrangeras den 12-15 mars nästa år. Regerande mästare är hemmalaget Virtus.pro, som lyckades besegra NiP Gaming med 2-0 i kartor för att vinna 2014 års upplaga och 100 000 dollar.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..